2023-02-07 16:20Pressmeddelande

OSCAR HALLBYGÅRD ÄR ÅRETS MÄKLARE 2022

Oscar Hallbygård på MOHV Täby är Årets Mäklare 2022

För fjärde året i rad tar Oscar Hallbygård från MOHV Täby hem det prestigefyllda priset Årets Mäklare. Priset delades ut på MOHV Awards den 3 februari i Åre.

 

Under den årliga galan MOHV Awards hyllas det gångna årets prestationer och framgångar inom kedjan och priser delas ut i en rad olika kategorier. Årets Mäklare är ett av de mest ärofyllda priserna på MOHV och delas ut till en mäklare som under året haft hög försäljning, visat god kvalitet samt har en förmåga att inspirera och agera som ett lokomotiv för hela kedjan.

 

Utmärkelsen gick för fjärde året i rad till den fokuserade Oscar Hallbygård som år efter år visar på att den som springer mest också säljer flest. Därtill levererar han en hög kvalité och är ett starkt föredöme både på sitt kontor och på MOHV i stort. Oscar Hallbygård är en självklar vinnare och väl värd titeln ”Årets Mäklare 2022” på MOHV.

 

Topp 10 Årets Mäklare 2022:

Oscar Hallbygård, MOHV Täby
Anton Zellman, MOHV Täby
Jannica Johansson, MOHV Haninge

Adam Ulfung, MOHV Solna
Monika Söderström, MOHV Åkersberga
Emilie Svedberg, MOHV Umeå
Sofia Branting, MOHV Haninge/Tyresö

Patrik Frimodig, MOHV Halmstad
Marcus Hilbertsson, MOHV Halmstad
Simon Lundström, MOHV UmeåOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON
ERICA BERG
vVD & Försäljningschef
ERICA BERG