2021-06-10 12:30Pressmeddelande

MOHV VÄXER MED FLER PARTNERS

Allt fler pratar om MOHVs partnerkoncept Partner75. Sannolikt branschens bästa partnerupplägg där mäklaren behåller hela 75% av arvodet i sitt egna bolag.

MOHV erbjuder ett branschunikt och väl genomarbetat partnerkoncept för mäklare som känner sig redo för att ta nästa steg i karriären men som fortfarande vill fokusera på mäkleri.

- Vi vill ligga i karriärutvecklingens framkant för våra mäklares bästa. Ett steg i vår karriärtrappa är därför vårt partnerkoncept där du får hela uppsidan med att vara egen företagare men slipper ansvaret med att driva franchise. Du har dessutom kvar chef och kollegor och är fortfarande en i gänget. Du får med andra ord både äta kakan och ha den kvar, säger Erica Berg, försäljningschef på MOHV.

MOHVs allra senaste tillskott på partnersidan är ingen mindre än Erika Jansson på MOHV i Umeå. Erika som på kort tid slog sig in på topp 10-listan av högst omsättande mäklare på MOHV, har nyligen tagit steget och blivit Partner75.

- Att nu kunna ta mitt mäkleri till nästa nivå och driva detta i eget bolag känns helt rätt. Jag är nu egen företagare med fokus på mitt egna mäkleri men samtidigt kvar på kontoret med mina fantastiska chefer och kollegors enorma stöd, säger Erika Jansson.

Martina Albertsson, MOHV Malmö, som under åren samlat på sig prestigefyllda prestationer som Årets mäklare på MOHV blev tidigt erbjuden att bli Partner.

- Det är en fantastisk frihet att själv kunna styra min lön och bygga kapital i mitt eget bolag. För den som tycker att tanken på att driva bolag känns lite överväldigande så kan man släppa den oron här. Alla Partners får 100% stöttning och hjälp med administration och ekonomihantering av MOHV Mäklarsupport vilket är guld värt, säger Martina Albertsson.

Är du nyfiken på att höra mer om Partner75? Hör gärna av dig till Annica på MOHV.

ANNICA ORLING
REKRYTERING & ETABLERINGSANSVARIG
076-102 40 76
annica.orling@MOHV.seOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och är nu vad vi kallar ”Sveriges minsta rikstäckande kedja” inom fastighetsmäkleri, med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP