2022-12-16 12:33Pressmeddelande

MOHV LULEÅ SATSAR VIDARE MED NY DELÄGARE

Sandra Kluwetasch och Emma Holm, MOHV LuleåSandra Kluwetasch (grundare) och Emma Holm (ny delägare) på MOHV Luleå.

MOHV Luleå stärker nu upp sitt kontor genom att Emma Holm går in som delägare tillsammans med kontorets grundare Sandra Kluwetasch vid årsskiftet. Emma är en välrenommerad mäklare i Luleå och har mycket stor erfarenhet av att mäkla inom kommunen.

– Det känns fantastiskt roligt att ta detta steg tillsammans med Sandra och att driva och fortsätta utveckla MOHVs nordligaste kontor, det bästa och mest energifyllda alternativet i Luleå. Att få förverkliga min dröm känns oerhört roligt och inspirerande, säger Emma.

– Jag är jätteglad att Emma nu blir min kompanjon och vill driva Luleå-kontoret tillsammans med mig. Vi har samma engagemang och drivkraft om att vi hela tiden vill utvecklas för att ge Luleborna en högkvalitativ mäklartjänst med det där lilla extra, säger Sandra Kluwetasch som startade kontoret för snart fyra år sedan.

För mer information, kontakta:

Sandra Kluwetasch
0725-55 04 28
sandra.kluwetasch@MOHV.se

Emma Holm
0725-55 03 19
emma.holm@MOHV.se Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON