2021-09-10 09:45Pressmeddelande

MOHV TAR NÄSTA STEG I LEGITIMERAD BUDGIVNING

Du skall ha en bra känsla genom hela din bostadsaffär. Det var med den inställningen MOHV tidigt valde att satsa på legitimerad budgivning via Bankid. Allt för att mildra eventuell stress och oro hos både budgivare och säljare, genom att göra upplevelsen säkrare och bättre.

- Budgivningen är ett avgörande moment i bostadsaffären då fjärilarna i magen kan förvandlas till ett helt zoo. För att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en god affär och trygg upplevelse är det viktigt att alla parter känner full transparens under hela processen, säger Erica Berg, Försäljningschef på MOHV.

Det har nu blivit dags för MOHV att ta nästa steg i utvecklingen och gör tillsammans med BudID processen ännu smidigare och säkrare för alla parter. BudID är ett nytt smart budgivningsverktyg som förutom gör det möjligt för budgivaren att identifiera sig via BankID också kopplar ihop bostadsspekulant, mäklare och spekulantens bank med ambition att inte bara verifiera identitet utan även verifiera lånelöfte.

- Vi är väldigt glada över detta samarbete. MOHV var tidigt ute med att förändra budgivningen genom att addera fler lager av transparens. Med BudID tar man nu ytterligare ett kliv mot tryggare och smidigare bostadsaffärer då även verifiering av lånelöfte kan ske via smarta kopplingar till bank, säger Hassan Sultan, VD BudID.

Erica fortsätter:

- Budet kan på ett säkert och certifierat sätt kopplas samman med en budgivare som i sin tur kan styrka sitt lånelöfte via en säker koppling till banken. Många gånger efter avslutad budgivning fastnar vi i handläggningstider på banken. På det här sättet kan vi erbjuda en tryggare och smidigare bostadsaffär för såväl köpare, säljare, bank och för den enskilda mäklaren, avslutar Erica.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON
EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP