2019-11-22 14:04Pressmeddelande

MOHV inför BankID för tryggare budgivning

null

Du skall ha en bra känsla genom hela din bostadsaffär. Det är med den inställningen MOHV nu satsar på legitimerad budgivning för att mildra eventuell stress och oro hos både budgivare och säljare, genom att göra upplevelsen säkrare och bättre.

Budgivningen är ett avgörande moment i bostadsaffären då fjärilarna i magen kan förvandlas till ett helt zoo. För att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en god affär och trygg upplevelse är det viktigt att alla parter känner full transparens under hela processen.

– Budgivning kan vara ett nervkittlande moment även för erfarna kunder. Frågor om vilka man budar mot är vanliga. Från och till händer det att någon är orolig för att det är säljaren man budar mot, berättar Erica Berg, försäljningschef på MOHV.

Hon fortsätter:

– Som ett led i att göra budgivningsupplevelsen säkrare och samtidigt mer transparent, är det självklart för MOHV att välja Hemnets tjänst med legitimerad budgivning. Tjänsten innebär i praktiken att kunden legitimerar sig via mobilt BankID både vid budgivning och intresseanmälan. Vårt mål är att alla våra spekulanter ska legitimera sig via mobilt BankID avslutar Erica.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP