2020-01-25 15:31Pressmeddelande

Veronica Andersson är Årets Rookie

Veronica Andersson är Årets Rookie 2019

Under MOHV Awards som gick av stapeln den 24 januari i Stockholm hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Under kvällen fick Veronica Andersson från kontoret i Vasastan ta emot priset "Årets Rookie 2019".

Sommaren 2018 började pristagaren som nyregistrerad mäklare i kedjan. Veronica anammade och tog till sig vår försäljningsmetod direkt vilket gjort att hon i dag är en fullfjädrad och framgångsrik mäklare med hög kvalitét, omsättning och fina kundomdömen. Pristagaren är därmed ett föredöme för andra.

Inför alla kollegor fick Veronica Andersson i fredags kliva upp på scenen och ta emot utmärkelsen som "Årets Rookie 2019". Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram nya medarbetare i kedjan som utfört extraordinära insatser under sitt första verksamma helår.Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP