2016-05-10 07:09Pressmeddelande

Tre snabba med Lunds snabbaste mäklare

null

MOHV är den rikstäckande mäklarbyrå i Sverige som hade snabbast försäljningstider under årets första kvartal enligt en sammanställning från Booli.se och Hittamäklare. MOHVs snittid var under perioden 10 dagar per försäljning och den allra snabbaste enskilda mäklaren i Lund var Ulf Block på MOHV. 

Här kommer tre snabba med Lunds snabbaste mäklare Ulf Block:

10 dagars försäljningstid gör dig till snabbaste mäklaren i Lund, hur jobbar du för att genomföra så effektiva försäljningar?

- Jag jobbar utifrån ledorden presentation, information och aktivitet. En snygg presentation skapar ett stort intresse för bostaden. Korrekt och tydlig information gör att spekulanterna får svar på sina frågor direkt och därmed har kortare tid till beslut. Genom att vara aktiv och följa upp samtliga spekulanter ser jag till att få med så många budgivare som möjligt. Dessa tre delar leder till snabbare försäljningar med högre slutpriser - och framförallt tryggare affärer. Jag vill också poängtera att endast en av mina 76 affärer det senaste året såldes innan planerad visning eftersom min erfarenhet är att alla blir mer nöjda om visningarna genomförs.

Vad tror du om marknaden i Lund resten av året, kommer den och du att fortsätta vara lika snabba?

- Min bedömning är att marknaden kommer att fortsätta i liknande takt med lågt utbud, hög efterfrågan och snabba försäljningar. Vi ser ett fortsatt lågt utbud av villor med massor av köpare på tur. På ettor och tvåor är efterfrågan ständigt hög.

Har du något smultronställe i Lund som du kan tipsa om?

- Jag är ohälsosamt förtjust i burgare så därför är jag väldigt glad att Tugg kommit till stan. Där kan man få en klassisk saftig burgare med gott bröd utan konstigheter.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP