2018-05-23 10:23Pressmeddelande

Townhouse med toppläge i Arenastaden

null

Arenastaden i Solna är en av norra Europas modernaste stadsdelar och möjligheterna som finns i området är nästintill oändliga. Bostäderna är inte ett undantag. Just nu finns chansen att förvärva ett Townhouse precis intill Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends. Den unika bostaden är i två våningar och med sitt läge är boendet något utöver det vanliga.

På Evenemangsgatan 8 på våning 8 finns nu ett Townhouse som bjuder på ett modernt boende i två våningar om 125 kvadrat och 4 rum och kök. Förutom tillgången till en skön terrass i perfekt söderläge möter man shopping, evenemang och fantastisk natur precis utanför dörren.

- Det är få bostäder som har ett sådant här grymt läge där du samtidigt kan bo avskilt eftersom lägenheten ligger högt upp i huset och samtidigt ha den fantastiska närheten till shopping och andra aktiviteter. Just den här bostaden har också ett gavelläge med fönster i två väderstreck och kan också göras om till en 5:a vilket gör den ännu mer attraktiv. Här kan man bo på topp om man säger så, berättar Mikael Ekström, fastighetsmäklare på MOHV Solna.

För mer information om bostaden på Evenemangsgatan 8, kontakta ansvarig mäklare:

Mikael Ekström, Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare MOHV Solna

mikael.ekstrom@mohv.se

070–602 49 55


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP