2023-11-17 11:57Pressmeddelande

Solomon Tumizghi är MOHVs senaste partnertillskott

Solomon Tumizghi, Partner i MOHV HaningeSolomon Tumizghi, Partner i MOHV Haninge

MOHV erbjuder ett branschunikt och väl genomarbetat partnerkoncept för mäklare som känner sig redo för att ta nästa steg i karriären. MOHV är otroligt stolta över att presentera det senaste partnertillskottet i kedjan; Solomon Tumizghi i MOHV Haninge.

Solomon Tumizghi som under sina år som mäklare lyckats skapa sig ett utmärkt kundrenommé valde nyligen att lämna en konkurrent och tacka ja till erbjudandet om att bli Partner på MOHV.  

- Det känns fantastiskt bra! Alltid lite förväntansfullt när man går ifrån att ha varit i ett och samma bolag i fem år, till ett helt nytt varumärke. Att ta nästa steg i karriären och bli partner var ett naturligt steg för mig efter snart fyra år i branschen, säger Solomon.

MOHV har sedan länge haft som mål att etablera en ny standard i branschen. Därför erbjuds duktiga mäklare bäst och flest karriärmöjligheter, där partnerupplägget är en av dem.

- I vårt partnerkoncept får du hela uppsidan med att vara egen företagare men slipper ansvaret med att driva franchise. Du har dessutom kvar chef och kollegor och är fortfarande en i gänget. Du får med andra ord både äta kakan och ha den kvar, säger Erica Berg, Försäljningschef & vVD på MOHV.

Och Solomon instämmer,

- Att få möjligheten att driva mitt eget bolag och samtidigt ha ett så pass fint varumärke som MOHV i ryggen var något jag inte kunde tacka nej till! Mina chefer, Sofia Branting och Samuel Söderling som driver kontoret i Haninge är dessutom själva väldigt aktiva som mäklare och som hela tiden letar efter nya sätt att knyta ihop mer affärer, vilket för mig är otroligt inspirerande och viktigt, framförallt nu när bostadsbranschen har förändrats en hel del på kort tid. Mottagandet har varit kanon och MOHV känns väldigt nytänkande och otroligt kundfokuserade vilket gjort att jag är igång snabbare än jag förväntade mig! avslutar Solomon. 

Nyfiken på att höra mer eller prata bostadsmarknad? Hör av dig till Solomon så berättar han gärna mer. 

Solomon Tumizghi
Reg. Fastighetsmäklare/Partner i MOHV Haninge
0736-66 49 92
solomon.tumizghi@mohv.se


MOHV Partner 75

MOHV Partner 75 är ett branschunikt koncept anpassat för dig som är en etablerad mäklare och som vill ta nästa steg i karriären. En del av det unika i vårt upplägg är att du fakturerar dina kunder via ditt egna aktiebolag. På så sätt säkerställer vi att allt blir skattemässigt och juridiskt korrekt och att hela 75% av din omsättning landar i ditt aktiebolag. Detta skapar frihet för dig att i större utsträckning kunna styra din egen lön och bygga kapital.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

ERICA BERG
vVD & Försäljningschef
ERICA BERG
EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP