2019-03-13 16:02Pressmeddelande

Sofia Branting tar hem priset som Årets Mäklare

Sofia Branting är Årets Mäklare 2018

Nu när 2018 är summerat står det klart att det prestigefyllda priset Årets Mäklare går till Sofia Branting på MOHV Haninge.

Under MOHV Awards som gick av stapeln i slutet av januari hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Årets Mäklare är det mest prestigefyllda priset man kan vinna på MOHV och utmärkelsen gick i år till Sofia Branting, fastighetsmäklare och franchisetagare på MOHV i Haninge. 

– Det känns så otroligt roligt och jag är jättestolt över att ha blivit utnämnd till Årets Mäklare 2018 på MOHV, säger Sofia. Det är en stor skara kompetenta, hårt arbetande och omtyckta mäklare som arbetar hos oss. Hårt arbete lönar sig och ingenting är omöjligt!

Sofia Branting är den MOHV-mäklare som under 2018 haft högst omsättning i hela kedjan. Hon har också visat gott föredöme på hur man vårdar sina kundrelationer på ett professionellt och framgångsrikt sätt på en tuff marknad.

Beskriv kort hur 2018 sett ut och vad det var som ledde till utmärkelsen.
Det har varit en mycket ojämn marknad som krävt mycket mer fokus och arbete vid varje försäljning. Man får inte tappa en enda spekulant och inte ge upp en enda försäljning. Att hålla en tydlig återkoppling med sina kunder i i denna marknad är A och O.

Vad är ditt framgångsrecept? 
Att alltid ha en positiv inställning oavsett marknad och planera visningar med en tydlig plan framåt för försäljningarna. Och att alltid fråga varje spekulant vad de söker efter från visningarna för att sedan taktiskt pussla ihop dem med andra försäljningar.

Hur ser dina mål ut för 2019?
Jag sätter personliga mål varje år men i år är mitt absoluta fokus och mål Haningekontoret. Tillsammans ska vi hålla en topp 3-plats i Haninge, bli Årets Kontor på MOHV och slå vår budget för att åka iväg på en gemensam hemlig resa. Vi är ett riktigt starkt och härligt team och jag är övertygad om att vi kommer nå vårt mål. Jag är jättestolt över vårt kontor och mina medarbetare!Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP