2020-01-25 13:57Pressmeddelande

Oscar Hallbygård tar hem priset som Årets Mäklare

Oscar Hallbygård är Årets Mäklare 2019

Nu när 2019 är summerat står det klart att Oscar Hallbygård från MOHV Täby tar hem det prestigefyllda priset Årets Mäklare.

Under MOHV Awards som gick av stapeln den 24 januari i Stockholm hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Årets Mäklare är det mest individuellt ärofyllda priset man kan vinna på MOHV och utmärkelsen gick i år till Oscar Hallbygård, fastighetsmäklare och franchisetagare på MOHV i Täby. Utmärkelsen speglar högst omsättning i kedjan men också i kombination av hög kvalitet.

Oscar Hallbygård har visat på ett enormt engagemang och kundfokus under hela året. Trots fokus på ett nystartat kontor, rekrytering och drift har hans stora arbetsinsats varit imponerade. Han har uppnått många och höga försäljningspriser och har en stark kundnöjdhet.Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP