2021-03-10 11:07Pressmeddelande

NY FLYTTAR MOHV IN PÅ EKERÖ

Daniel Fredricson

MOHV växer sig starkare i Stockholmsområdet och öppnar kontor på expansiva Ekerö. Bakom etableringen står den välkända Bromma-mäklaren Daniel Fredricson som nu öppnar sitt andra kontor inom MOHV.

MOHV befinner sig i en stor tillväxtfas och har under det senaste halvåret etablerat flera nya kontor runt om i landet. Nu har turen kommit till Ekerö. Det är fastighetsmäklaren Daniel Fredricson, som idag också driver MOHV-kontoret i Bromma, som står bakom satsningen och går in som franchisetagare. Daniel ser mycket positivt på etableringen av ytterligare ett kontor och ser fram emot att mer fokuserat kunna erbjuda kvalitativa mäklartjänster till Ekeröborna.

– Jättekul att kunna göra den här satsningen på en för oss ”nygammal” marknad. Under det senaste halvåret har vi redan hunnit bli en etablerad aktör på Ekerömarknaden, något som nu ska befästas ytterligare med ett fysiskt kontor på plats i ett område som verkligen andas framtid, säger Daniel Fredricson.

Flyttströmmarna mellan Bromma-Ekerö har blivit allt tydligare de senaste åren vilket Daniel ser stor potential i med en hungrig och tydlig vision framåt.

– Vi hoppas kunna bygga oss starka och dra nytta av denna synergi för att på ett ännu bättre sätt hjälpa våra kunder och förmedla bostäder i båda områdena. Målsättningen är att stärka MOHVs position i västerort och på sikt vara en av de aktörer som gör flest affärer med nöjdast kunder. MOHV har ett koncept som gör det möjligt och jag är ivrig att ta det ännu längre, säger Daniel Fredricson.

MOHV Ekerö öppnar sitt kontor på en strategisk plats i den nybyggda delen av Jungfrusund på Bryggarvägen 142. Välkommen!


Daniel Fredricson
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Bromma och på Ekerö
0761-76 00 25
daniel.fredricson@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP