2018-02-15 08:43Pressmeddelande

​MOHV Umeå är Årets Kontor

​MOHV Umeå är Årets Kontor 2017

MOHV Umeå är ett av de kontor som utmärkt sig utöver det vanliga under det gångna året och blev därmed vinnare av priset Årets Kontor 2017. Med en kraftfull omsättningsökning, starka rekryteringsresultat och en stark vinnaranda och sammanhållning är kontoret ett föredöme för hela mäklarkedjan.

MOHV etablerade sig i Umeå år 2015 och har sedan starten satsat ordentligt. Det är mycket hårt arbete som ligger bakom att MOHV Umeå på så kort tid tagit sig till toppen och kan stoltsera med att sammantaget 2017 vara den näst största aktören i Umeå.

På MOHV Umeå vågar man satsa. Det är allt från att sponsra lokala aktiviteter såsom Musikhjälpen och Idrottsgalan i Umeå till att man vid årsskiftet öppnade ett mäklarkontor även i Hemavan för att komma ännu närmare den växande kundgruppen som vill köpa och sälja bostäder i fjällen.

- Vi är så glada över att ha vunnit priset som Årets Kontor! Alla har gemensamt bidragit till vårt toppresultat och till att vi fick priset, säger Charlotte Forsberg, en av tre Franchisetagarna på MOHV Umeå. Jag är otroligt stolt över allas prestation och över vilket fantastiskt team vi är! Med utgångspunkten att vi har samma värderingar, högt i tak och kul på jobbet så kommer vi fortsätta att leverera i samma fina anda, avslutar Charlotte Forsberg.

- Det är fantastiskt att följa MOHV Umeås utveckling och hur de verkligen vågar satsa, säger Diana Selguson, Tillväxt- & Utvecklingschef på MOHV. Det är 10 grymt duktiga tjejer som kämpar varje dag för att ta hand om sina kunder på bästa sätt. MOHV Umeås Franchisetagare har sedan dag ett haft fullt fokus på att skapa ett sammansvetsat och energifyllt team och det är roligt att deras driv och passion för affärer tagit Umeå med storm. Det ska bli riktigt spännande att följa kontorets fortsatta utveckling, avslutar Diana Selguson.

För mer information, kontakta:

Diana Selguson, Tillväxt- & Utvecklingschef

0708-86 45 74

diana.selguson@MOHV.se

Charlotte Forsberg, Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare MOHV Umeå

0766-22 11 38

charlotte.forsberg@MOHV.seOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP