2017-04-30 20:46Pressmeddelande

MOHV säljer snabbast i Stockholm

null

MOHV är den mäklarbyrå som har snabbast försäljningstider i Stockholm enligt en sammanställning från Booli och Hittamäklare. MOHVs mediantid var 11 dagar per försäljning under perioden första januari till 27 april 2017.

- Det är väldigt roligt att ligga i topp två år i rad nu. Återigen ser vi att vår riktlinje "Rätt och Riktigt", med tydliga och noggranna rutiner i förberedelserna inför varje bostadsförsäljning, ger resultat, säger Magnus Miramadi, VD på MOHV.

MOHV har i dagsläget 14 kontor från Malmö i södern till Umeå i norr. Sex av kontoren ligger i Stockholm och det är där tillväxten accelererar snabbast.

- Som snabbväxande uppstickare i den traditionella mäklarbranschen måste vi ha ett extra starkt kvalitetsfokus. Vi öppnar hela tiden nya kontor och eftersträvar samma höga och jämna kvalitet på samtliga. Statistiken från den snabba Stockholmsmarknaden i kombination med de höga kundbetyg vi får ger oss ett kvitto på att vi står oss väl i landets kanske tuffaste marknad, avslutar Magnus Miramadi.

Mer information finns på: https://infogr.am/stockholms_25_snabbaste_maklarfirmor


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP