2017-10-12 09:00Pressmeddelande

MOHV säljer nyproduktionsobjekt i Helsingborgs nya stadsdel

null

I samarbete med Magnolia Bostad har MOHV fått uppdraget att förmedla det unika nyproduktionsprojektet Ophelias Brygga i det sjönära området Oceanhamnen vid Helsingborgs hamninlopp.

Säljstart av nyproduktionsobjektet Ophelias Brygga sker den 15 oktober och de 126 bostadsrätterna beräknas vara klara för inflyttning under 2020. Miljö och hållbarhet är i stort fokus för projektet och är väl anpassat för den moderna medvetna människan. Bostadsrätterna består av 1-4,5 rum och kök och har väl genomtänkta materialval, smarta tekniska lösningar och direkt närhet till vattnet.

– Det är en stor ära att i samarbete med Magnolia Bostad få förmedla unika, innovativa bostäder med egna flytbryggor, gemensamma takterrasser och genomtänkta designlinjer. Tillsammans är vi med och skapar en del av framtidens Helsingborg, säger Elin Carlson på MOHV Helsingborg.

För mer information om Ophelias Brygga och bostadsförsäljningen, kontakta ansvariga mäklare:

Elin Carlsson, Reg. Fastighetsmäklare
elin.carsson@mohv.se
073-1542946

Johannes Midbjer, Reg. Fastighetsmäklare
johannes.midbjer@mohv.se
076-6455712

Henric Nylander, Reg. Fastighetsmäklare
henric.nylander@mohv.se
076-1760022


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP