2021-03-03 16:07Pressmeddelande

MOHV ÖPPNAR KONTOR I SUNDBYBERG

null

MOHV fortsätter att växa med ännu ett kontor, denna gång i Sundbyberg med Adam Ulfung i spetsen. Adam bedriver sedan tidigare MOHV i Solna framgångsrikt och utökar nu med ännu ett kontor för att stärka positionen och leverera en kvalitativ mäklartjänst i båda områdena.

MOHV har en bestämd etableringsvision med medarbetarna i fokus där alla inom kedjan ska ha samma goda möjligheter att utvecklas, klättra och göra en framgångsrik karriär. Adam Ulfung är ett tydligt exempel på just detta. För 4 år sedan var han med och startade MOHV i Solna, ett av de första MOHV-kontoren i Stockholm, som han på egen hand byggt upp framgångsrikt de senaste åren. Nu gör han det igen och öppnar sitt andra kontor i Sundbyberg med en tydlig målsättning.

– Det känns verkligen jättekul att få möjligheten att etablera ännu ett kontor! Planen var redan från början att på sikt starta ytterligare kontor utöver Solna, den möjligheten var en stor anledning till valet att satsa på MOHV. Vi har länge haft området under uppsikt och har redan hunnit bygga oss ett namn så det känns väldigt roligt att nu få öppna ett fysiskt kontor och leverera en kvalitativ mäklartjänst till boende i Sundbyberg mer fokuserat, säger Adam Ulfung.

Adam blickar framåt och siktar högt med en plan att vara topp 3 i bägge områdena inom bara några år. Kontoret finns sedan årsskiftet på Sturegatan 25 i Sundbyberg. Varmt välkommen!


Adam Ulfung
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Solna och Sundbyberg
0706-02 36 55
adam.ulfung@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP