2021-08-27 10:05Pressmeddelande

MOHV ÖPPNAR KONTOR I ÅKERSBERGA

MOHV fortsätter sin tillväxtresa och i Åkersberga etableras nu MOHVs 26:e kontor. Bakom satsningen står ett drivet team bestående av Jenny Nystrand och Monika Söderström som kliver in som franchisetagare.

 

Med stor lokalkännedom i området, i kombination med stor iver att vilja erbjuda kunderna en ny modern mäklartjänst, kommer de nu satsa på att bli det självklara valet när man jämför mäklare i området.

 

- Jag är född och uppvuxen i Åkersberga och det är här mitt hjärta finns. Jag vågar säga att det i en expansiv kommun som Åkersberga, behövs en mäklare som vågar gå emot strömmen. Att vi nu kan erbjuda både kunder och mäklare i Åkersberga ett kvalitativt och nytänkande erbjudande känns otroligt kul, säger Jenny.

 

Under oktober slår MOHV Åkersberga upp dörrarna till sin nyrenoverade lokal på Storängstorget 17. Här finns plats för ytterligare fyra mäklare och rekryteringsprocessen är redan i gång.

 

- Hos oss får mäklarna vara en del av MOHVs fantastiska företagskultur där fokus är på att ha otroligt ”KUHL på jobbet”. Detta i kombination med riktigt bra villkor och karriärmöjligheter inom kedjan ser vi kommer attrahera engagerade och kompetenta mäklare till vårt team. Vi siktar högt med en plan på att vara topp 3 i området och vägen dit behöver inte alls vara lång, säger Monika.

 

Är du nyfiken på att höra mer om oss? Tveka inte att höra av dig så berättar vi gärna mer - Varmt välkommen!

 

Jenny Nystrand

Kontorschef & Franchisetagare Åkersberga

070-772 79 85

jenny.nystrand@MOHV.se

 

Monika Söderström

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Åkersberga

070-772 79 45

monika.soderstrom@MOHV.seOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON
EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP