2021-03-12 13:18Pressmeddelande

MOHV ÖPPNAR I ÖRGRYTE

Petra Wallin och Johanna Eriksson

MOHV växer sig nu allt starkare i Göteborg och öppnar kontor i Örgryte. Bakom etableringen står fastighetsmäklarna Johanna Eriksson och Petra Wallin. MOHV finns sedan tidigare etablerade i regionen med kontor i Partille, Mölndal, Kungsbacka samt på Hisingen.

MOHV befinner sig i en stark tillväxtfas och i Örgryte etableras nu MOHVs 25:e kontor. Bakom satsningen står ett spännande team bestående av Johanna Eriksson och Petra Wallin som kliver in som franchisetagare. Med stor lokalkännedom i området, i kombination med stor entusiasm att vilja tillgodose kunderna den bästa mäklartjänsten, kommer de nu satsa på att bli det naturliga valet när man jämför mäklare i området.

Johanna som har en lång och framgångsrik mäklarkarriär bakom sig ser med spänning fram emot att få vara en viktig del i resan med att bygga upp MOHVs varumärke i Göteborg.

– Efter att i 15 år drivit mäklarkontor i en annan kedja så känns det fantastiskt kul att få fokusera på mäkleriet och ännu en gång få bygga upp ett företag. Sista åren har mycket av tiden gått åt till att sköta det administrativa på kontoret och jag har saknat att mäkla på heltid. Att nu få ta del av MOHVs unika supportupplägg och kunna fokusera på mäkleriet tillsammans med Petra i ett område där jag verkat i så många år känns oerhört kul och inspirerande, säger Johanna Eriksson.

Att MOHV är en uppstickare att räkna med håller Petra Wallin helt med om.

– Vi gillar att tänka utanför boxen och just därför tilltalades vi av MOHVs utstickande varumärke. Det är en platt organisation som inte är fast i gamla tankemönster. Att vi nu kan erbjuda både kunder och mäklare i Örgryte ett kvalitativt och nytänkande erbjudande känns fantastiskt roligt och spännande, säger Petra Wallin.

Johanna Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Örgryte
072-312 84 00
johanna.eriksson@MOHV.se

Petra Wallin
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Örgryte
072-312 82 00
petra.wallin@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP