2021-03-01 14:06Pressmeddelande

MOHV ÖPPNAR ÄNNU ETT KONTOR – NU I BURLÖV

null

MOHV fortsätter sin stora expansion i Sverige och öppnar nu MOHV i Burlöv. Det är fastighetsmäklarna bakom MOHV Hyllie, Henrik Karlsson och Christina Ovallius som växlar upp och öppnar sitt andra kontor och detta gör de tillsammans med välrenommerade MOHV-mäklaren Daniel Lindquist i spetsen. Alla tre är rörande överens om att MOHV redan är en stark aktör på Burlövsmarknaden men att här finns ännu mer att ge.

– Det är en mycket intressant kommun med utmärkta kommunikationsmöjligheter både mot Malmö, Lund och Lomma. Vi har följt marknaden i Burlöv och ser stora likheter med Hylliemarknaden, områdets popularitet växer snabbt och vi vill såklart vara med på resan och vara det självklara valet i bostadsaffären, säger Henrik Karlsson.

- Att göra resan tillsammans med Daniel känns fantastiskt. Vi har haft förmånen att få följa hans mäklarkarriär och sett hans utveckling. Daniel har på kort tid klättrat upp till att bli den mäklare som säljer flest lägenheter i Burlöv enligt Hemnets statistik samt kammat hem fina utmärkelser hos Reco.se som Bäst betyg, Mest trovärdig och Mest rekommenderad under Q4 2020, säger Christina Ovallius.

Daniel som redan är ett etablerat namn hos Burlövsborna då han fokuserat mot Burlövsmarknaden de senaste två åren ser även han ljust på framtiden.

- Att vi nu sätter MOHV Burlöv på kartan gör att vi kan rikta ett ännu större fokus på att nå ut med vår tjänst till burlövsborna och fortsätta att erbjuda våra tjänster på både bostadsrätts- och villamarknaden. Vi är redan marknadsledande utan ett fysiskt kontor i Burlöv, så att inom snar framtid finnas på plats med ett fysiskt kontor och se vad detta leder till känns oerhört spännande, säger Daniel Lindquist.

Till en början utgår MOHV Burlöv från MOHV Hyllies lokaler på Hyllie Allé 34c i väntan på att den optimala butikslokalen i Burlöv ska dyka upp.

– Framtidsplanen är att vi kommer vara 3–4 mäklare på plats på kontoret i Burlöv. Precis som på MOHV Hyllie kommer vi arbeta som ett tight gäng och satsa på bra sammanhållning. ”Kuhl på jobbet” i kombination med att det finns karriärmöjligheter i kedjan lockar engagerade och kompetenta mäklare, säger Henrik Karlsson.

Daniel Lindquist
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Burlöv
0763–143 891
daniel.lindquist@mohv.se

Christina Ovallius
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Hyllie och Burlöv
0708-256319
christina.ovallius@mohv.se

Henrik Karlsson
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare i Hyllie och Burlöv
0766–455 726
henrik.karlsson@mohv.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP