2020-01-25 16:55Pressmeddelande

MOHV Jönköping är Årets Kontor

MOHV Jönköping, Årets Kontor 2019

MOHV Jönköping är det kontor som under 2019 utmärkt sig mest i kedjan och tar hem priset "Årets Kontor 2019". Med sitt strategiska tänk, hårda arbete och positiva resultat är kontoret ett föredöme för hela kedjan.

MOHV Jönköping har under det senaste året visat att man med tydliga och konkreta strategiska mål kan stärka sin position på marknaden. Med kedjans bästa tillväxt inom bland annat försäljning och antal sålda bostäder har Jönköping-kontoret bevisat för sina konkurrenter att de är en tuff motståndare på marknaden.

Med goda individuella insatser, gemensamma mål och med en synnerligen stark utveckling under 2019 är detta kontor väl värt utmärkelsen "Årets Kontor 2019" på MOHV. Utmärkelsen delades ut under MOHV Awards den 24 januari i Stockholm.Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP