2017-10-13 14:23Pressmeddelande

MOHV har flyttat in i Bromma

null

Under sommaren 2017 öppnade MOHV sitt kontor i Bromma. Kontoret drivs av fastighetsmäklarna Daniel Fredricson, Jimmie Rönnbäck och Linus Johansson.

Kontoret är beläget i det attraktiva området Abrahamsberg i Bromma. I korsningen Abrahamsbergsvägen-Arkitektvägen sticker MOHV Bromma ut med sin lila profilering samt med det lila husdjuret som hälsar välkommen i entrén.

– Vi är stolta över att ha etablerat MOHV Bromma i Abrahamsberg där vi kan erbjuda vår mäklartjänst till boende i Bromma med omnejd. På vårt kontor kan våra kunder känna sig varmt välkomna och omhändertagna då vi bjuder in till en trevlig miljö med modern design. Möblerna är stilrena och varje detalj är väl genomtänkt. Vi är extra glada över vår lila häst som väcker stor nyfikenhet bland kunder. Vi ser fram emot att lära känna Bromma ännu mer och välkomnar både nya och gamla kunder, säger Jimmie Rönnbäck, Reg. Fastighetsmäklare & Delägare i Bromma.

MOHV Bromma växer och rekryterar nu fler mäklare till kontoret. Ansökningar tas emot av Jimmie Rönnbäck och rekryteringen pågår löpande.

Jimmie Rönnbäck, Reg. Fastighetsmäklare & Delägare i Bromma

jimmie.ronnback@mohv.se

076-176 30 15


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP