2019-03-14 13:05Pressmeddelande

MOHV Halmstad är Årets Kontor

MOHV Halmstad, Årets Kontor 2018

MOHV Halmstad är det kontor som under det gångna året utmärkt sig mest och tar hem priset Årets Kontor 2018. Med sitt strategiska tänk, hårda arbete och positiva resultat är kontoret ett föredöme för hela kedjan. 

Under MOHV Awards i januari delades priser ut till de mäklare och kontor i kedjan som lyckats bäst och haft starkast utveckling under året som gått. Priset Årets Kontor gick till MOHV Halmstad som med sin dedikation och precision färgat den lokala bostadsmarknaden lila och haft en kraftfull och framgångsrik omsättningsökning redan under sitt andra verksamhetsår.

– Att få ett pris i Sveriges vassaste mäklarkedja betyder väldigt mycket för oss, säger Patrik Frimodig som är Franchisetagare på MOHV i Halmstad. Vi jobbar och tror stenhårt på det vi gör så det känns jätte kul att just vi fick det här priset.

Beskriv kort hur 2018 sett ut och vad det var som ledde till utmärkelsen.
– Vi har gjort bedömningar om marknaden och konkurrens och utefter det lagt upp en plan. Där värderade och fokuserade vi framförallt på våra styrkor och svagheter. Sedan har vi vågat köra på vår taktik fullt ut, trots yttre påverkan.

Vad är ert framgångsrecept? 
– Vårt engagemang, våra unika visningsupplägg samt vår vassa marknadsföring. Vi tror på det vi gör och har roligt på jobbet, varje dag.

Hur ser ert mål ut för 2019?
– Tillväxt, både i marknadsandelar och i organisationen. Vi utökar med en mäklare i början av året och skapar därmed en "ny grupp". Det är viktigt att alla arbetar för varandra, det gör oss oslagbara.Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP