2018-11-05 09:33Pressmeddelande

MOHV gör all time high för tredje gången i år – starkaste utvecklingen i branschen

null

Mäklarföretaget MOHV, Sveriges minsta rikstäckande kedja, gör ännu en rekordmånad i oktober med 8% tillväxt i omsättning vilket resulterar i den bästa månaden i MOHVs historia. MOHV har även den bästa utvecklingen bland Sveriges mäklarföretag enligt en ny undersökning från Booli och Hittamäklare.

I undersökningen som Booli och Hittamäklare genomfört framgår utvecklingen hos mäklarföretagen i landets 10 största kommuner samt vilka mäklarföretag som har tagit störst marknadsandelar det senaste året. Statistiken visar bland annat hur många annonser som har publicerats, det totala värdet av de publicerade annonserna, samt hur många aktiva mäklare som funnits på företaget under året. MOHV har ökat mest procentuellt när det gäller antal bostadsannonser och det samlade bostadsvärdet och ligger även i topp gällande antalet aktiva mäklare.

- Vi fortsätter att ta mark genom att vara det tydliga alternativet till de traditionella mäklarföretagen, säger Magnus Miramadi, VD på MOHV. I den typ av marknad som vi har upplevt under det senaste året blir kunderna än mer noggranna med sitt val av mäklare och man vill anlita en mäklare som man med all säkerhet vet kommer att vara på tårna och göra sitt yttersta för kunden i alla lägen. Det är ”survival of the fittest” som gäller och det är som bekant inte den största eller starkaste som överlever, utan den som är bäst anpassad, avslutar Magnus Miramadi.

För mer information, kontakta:

Magnus Miramadi, VD

0708-25 63 22

magnus.miramadi@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP