2020-09-14 15:55Pressmeddelande

​MOHV FORTSÄTTER SIN EXPANSION I VÄSTSVERIGE

null

MOHV är inne i en stark tillväxtfas och har de senaste åren etablerat många nya kontor runt om i landet. Den senaste storsatsningen i Göteborg som inleddes för ett år sedan går nu in i nästa fas med etablering av fler kontor. 

MOHV växer sig nu starkare i Göteborg och rullar ut nya kontor i Mölndal och Partille. Sedan tidigare finns kontor etablerade i regionen på Hisingen och i Kungsbacka.

”Kunder och mäklare ställer höga krav på oss och vår tjänst när vi går in på nya marknader. Det är därför otroligt roligt att vi har blivit så väl mottagna i Göteborg”, säger Jonas Petersson, VD på MOHV.

MOHV erbjuder ett annorlunda franchisekoncept som bevisligen attraherar erfarna och duktiga mäklare som vill ta nästa steg i karriären. Genom etablering av fler fysiska kontor kommer MOHV att kunna träffa och hjälpa ännu fler kunder i deras livs största affär. 


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP