2018-02-21 15:41Pressmeddelande

MOHV förmedlar unikt nyproduktionsprojekt i Eksjö

null

MOHV Jönköping har fått i uppdrag att förmedla ett nytt och unikt boendeprojekt med 20 radhus och 24 lägenheter i området Kvarnarp i Eksjö. 

Projektet BRF Ängsviolen är i två etapper, den första etappen har beräknad inflyttning under Q4 2018. Försäljningen påbörjades den 9 februari 2018 och intresset har varit stort, flera lägenheter är redan reserverade.

Bostäderna är välplanerade och påkostade med hög standard och kvalitetskänsla. Här bor man med tillgång till rekreationsområde med bastu, jacuzzi och utegym och närhet till både natur och till Centrum.

- Det är en ära att få förmedla detta unika boendeprojekt, säger Julia Stael von Holstein på MOHV Jönköping. Projektet har tidigare försökt säljas via en annan mäklare under hösten 2017 men är nu ett ompaketerat och nylanserat projekt som vi tror och satsar väldigt mycket på. Försäljningen är redan i full gång, avslutar Julia Stael von Holstein.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare:

Julia Stael von Holstein, Reg. Fastighetsmäklare

0735-18 97 78

julia.staelvonholstein@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP