2022-01-26 10:51Pressmeddelande

MARCUS HILBERTSSON ÄR ÅRETS KVALITETSMÄKLARE 2021

Årets Kvalitetsmäklare 2021 - Marcus Hilbertsson, MOHV HalmstadÅrets Kvalitetsmäklare 2021 - Marcus Hilbertsson, MOHV Halmstad

Under MOHV TV - Awards edition som är en digital förfest till den riktiga fyrverkerifyllda och glamorösa IRL-festen i juni hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Under eventet fick Marcus Hilbertsson från kontoret i Halmstad ta emot priset "Årets Kvalitetsmäklare 2021".

Kvalitet är en av grundstenarna hos MOHV och ska genomsyra hela vårt arbete. Priset ”Årets Kvalitetsmäklare” går till mäklaren som har högst kvalitet enligt Recos omdömeskriterier.

Syftet med utmärkelsen är att premiera den mäklare som haft hög omsättning, levererat en kvalitativ mäklartjänst och strategiskt jobbat med uppföljning och insamling av kundomdömen.

Marcus Hilbertsson har fått höga betyg av sina kunder, har flest antal omdömen i hela kedjan, gjort många affärer och tillfrågat alla sina kunder att lämna omdöme. Det råder inga tvivel om att kvalitet står högst upp på Marcus Hilbertssons dagordning. Marcus Hilbertsson är solklar väl värdig vinnare av ”Årets Kvalitetsmäklare 2021” på MOHV.

Nominerade Årets Kvalitetsmäklare 2021:
Marcus Hilbertsson, Halmstad
Daniel Andersson, Bromma
Emilie Svedberg, Umeå
Fabian Rietz, Malmö
Fredrik Selmerhagen, Lund
Mikael Ljungberg, Uppsala
Malin Person, Umeå
Matilda Tengheden, Norrtälje
Niklas Bergsten, Bromma
Oscar Hallbygård, TäbyOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON
ERICA BERG
vVD & Försäljningschef
ERICA BERG
EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP