2016-03-14 13:16Pressmeddelande

Mäklarföretaget MOHV växer i Stockholm

null

På några få år har mäklarföretaget MOHV gått från att vara en uppstickare i Skåne till att bli en etablerad och snabbväxande aktör i landets storstadsregioner. Sedan MOHV slog upp dörrarna till sitt allra första Stockholmskontor i höstas har ytterligare två Stockholms-baserade kontor öppnats i Haninge och Solna.

På MOHV Stockholm har sju nya mäklare hunnit starta bara sedan årsskiftet.

- Stockholm är väldigt konkurrensutsatt med många tunga aktörer som har stora muskler och funnits länge på marknaden. Som underdog var vi inställda på en tuff start och är otroligt glada och stolta över att så snabbt ha etablerat oss. Att vi redan öppnat ytterligare två kontor här är ett kvitto på att vårt koncept och moderna grepp efterfrågas även på en marknad som är tillsynes mättad på mäklarföretag, säger Magnus Miramadi, VD på MOHV.

De två nya MOHV-kontoren som har öppnats i början av året är Solna och Haninge. Även dessa har fått en stark start från dag ett och rekryterar redan fler mäklare för att möta den växande efterfrågan.

- Vi har ett varumärke som sticker ut i den annars homogena mäklarpaletten. Det i kombination med våra kompetenta och drivna mäklare gör att vi snabbt kan starta upp och komma igång på nya orter runt om i landet. Stockholm är inget undantag har det visat sig, fortsätter Magnus Miramadi.

För att trappa upp tillväxttakten än mer har MOHV Sverige även rekryterat en Tillväxtchef med bakgrund från startups och snabbväxande företag.

- Vi blir nästan dagligen kontaktade av nyfikna mäklare som vill bli en del av MOHVs expansionsresa och starta upp ett kontor på sin egen ort. Många har helt fantastiska prestationer med sig och vi är ödmjuka över det faktum att de söker sig till oss, avslutar Magnus Miramadi.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP