2016-03-14 13:13Pressmeddelande

Mäklarföretaget MOHV tar Tillväxtchef från Startup-världen

null

På några få år har mäklarföretaget MOHV gått från att vara en startup i Skåne till att bli en snabbväxande aktör i landets storstadsregioner. För att axla tillväxten har man rekryterat från startupvärlden. Diana Solarz Selguson är den nytillsatta Tillväxtchefen som kommer från en värld av tamponger och fertilitetsappar.


Tillväxttakten är hög på Mäklarföretaget MOHV som finns på allt fler platser runt om i landet. Uppstickaren har blivit en av få nya mäklarkedjor som lyckats etablera sig på flertalet orter och tar marknadsandelar med ett koncept och varumärke som sticker ut i den traditionella mäklarpaletten. För att axla ett än högre tempo i expansionen rekryterade man i början av 2016 Tillväxtchefen Diana Solarz Selguson som de senaste åren jobbat med snabbväxande startups.

- MOHV är en frisk fläkt i den traditionella mäklarbranschen, vi vill och vågar utmana, vara annorlunda och testa nya koncept. Därför känns det helt naturligt och viktigt att vi har en Tillväxtchef med erfarenhet från såväl startupvärlden som från helt andra branscher, säger Magnus Miramadi, VD/Medgrundare på MOHV.

Diana har de senaste tio åren jobbat i flera entreprenöriella bolag. Under sin tid på börsnoterade Oriflame jobbade hon med marknad och försäljning i bl.a. Bryssel och Warszawa. Några år senare startade hon ett företag som erbjöd tampongprenumerationer och byggde snabbt upp en databas med 100.000 kvinnor samt tog fram en av Sveriges allra första mens-appar. Senaste året har hon som CMO på NaturalCycles lanserat den hajpade fertilitetsappen i Brasilien, Australien, USA och Tyskland. Genomgående teman i Dianas karriär har varit digital marknadsföring, kvinnor som målgrupp och att hitta nya kanaler och koncept för snabbväxande företag.

- Det är grymt spännande att gå in i fastighetsbranschen och MOHV som är ett företag som kan skaka om mäklarkartan på riktigt. MOHV har kommit långt på kort tid och jag är stolt över att gå in i ett mäklarföretag där majoriteten chefspositioner innehas av kvinnor. Det är en spännande förändring som pågår i branschen där den stereotypa mäklargubbens roll håller på att fasas ut, säger Diana Solarz Selguson.

- Det finns stora och helt outnyttjade digitala möjligheter och många orter i Sverige som är spot on för MOHVs koncept, varumärke och målgrupp. Att få jobba med tillväxt i detta bolag är en energibomb och utmaning som verkligen triggar mig, avslutar Diana Solarz Selguson.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP