2016-02-10 15:40Pressmeddelande

Mäklarföretaget MOHV sponsrar Umeå idrottsgala

null

Det är första gången som Idrottsgalan arrangeras i Umeå. Under kvällen hyllas eldsjälar, ledare, idrottare och föreningar som har gjort fina insatser och prestationer under idrottsåret 2015 i Umeå. MOHV är väldigt glada över att vara en del av satsningen kring Idrottsgalan i Umeå. För oss känns det självklart att stötta Idrottsstaden Umeå säger Charlotte Forsberg fastighetsmäklare hos MOHV i Umeå.

MOHV har dessutom ordnat 1500 goodiebags som kommer att delas ut under kvällen för att uppmärksamma de duktiga idrottarna lite extra.

Under kvällen kommer priser att delas ut och MOHV har äran att dela ut priset till årets manliga idrottare. Detta är vi väldigt stolta över och vi ser med spänning fram emot vem som får det ärofyllda priset fortsätter Charlotte.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP