2018-08-14 09:16Pressmeddelande

​Mäklarföretaget MOHV säljer trots sval bostadsmarknad

null

Även om sommaren varit het så har bostadsmarknaden varit sval med lågt antal försäljningar. Mäklarföretaget MOHV, Sveriges minsta rikstäckande kedja, går dock mot strömmen och har sålt ordentligt med bostäder i sommar, så pass bra att man slagit rekord i försäljning med hela 18% ökning.

Färska siffror från Svensk Mäklarstatistik visar att det totala antalet försäljningar av villor och bostadsrätter har varit lågt under sommarmånaderna. Även Dagens Industri som varit i kontakt med flera mäklarföretag runtom i landet rapporterar att antalet bostadsförsäljningar har minskat kraftigt under juli. MOHV, däremot, har en försäljningsökning med 18% jämfört med föregående år.

- Sommarmånaderna brukar generellt innebära färre bostadsförsäljningar men vi har sålt över förväntan. När vi summerar siffrorna för juli kan jag stolt konstatera att vi har en ökad försäljning med 18% jämfört med samma period förra året, säger Magnus Miramadi, VD på MOHV. Medan vissa mäklare väljer att ta det lugnare under sommaren så väljer vi att vara ännu mer aktiva och tillgängliga för kunderna och juli månads resultat är beviset på att det lönar sig. Det här ger oss en riktigt bra ingång in i hösten och vi är riktigt taggade på att träffa ännu fler kunder och hjälpa dem med sin bostadsaffär. Signaler från kedjan är tydliga, kalendrarna bokas på för fullt just nu och det kommer allt fler besökare på visningar. Så känslan är helt klart mer höstpepp än höstdepp, avslutar Magnus Miramadi.

För mer information, kontakta:

Magnus Miramadi, VD

0708-25 63 22

magnus.miramadi@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP