2019-03-01 14:11Pressmeddelande

Jonas Petersson blir ny vd för MOHV

null

Några veckor efter att man presenterat Per Johnler som ny styrelseordförande, meddelar mäklarföretaget MOHV ännu en förändring i ledningsgruppen. Jonas Petersson lämnar rollen som försäljningschef och tar över som vd för bolaget. 

– Redan när vi rekryterade Jonas i Augusti förra året var det med målsättningen att han är den som skall leda företaget genom nästa tillväxtfas, säger grundaren och avgående vd:n Magnus Miramadi. I och med att Per Johnler tillträder som styrelseordförande känns det logiskt att sjösätta de planerna redan nu. 

Mäklarbranschen är i kraftig förändring och möjligheterna att skapa en unik nisch har öppnat upp för nya utmanare. För MOHV har valet att satsa på medarbetarna fallit väl ut. Affärsmodellen erbjuder fördelaktiga villkor och unika förutsättningar som förenklar steget för anställda mäklare att bli partner eller franchisetagare. Nu är siktet inställt på rikstäckande expansion.

– Det känns hedrande att få uppdraget att leda MOHV. Det är ett bolag med en fantastisk kultur och en uttalad vilja att utmana en bransch som stagnerat. Ett drömjobb helt klart, säger Jonas Petersson. Min uppgift som vd blir att fortsätta positionera bolaget som högkvalitativ utmanare, med fokus på att utveckla mäklarens roll i bostadsaffären. Med vår plattform för franchisetagare på plats, och ett allt starkare produkterbjudande, är målsättningen att växa till 101 kontor innan 2025.

– I Jonas har MOHV hittat en stark kraft med erfarenhet av ledarskap med fokus på tillväxt och samverkan, säger Per Johnler.

Jonas Petersson tillträder som vd för MOHV den 1 mars 2019.


För mer information, kontakta: 
Magnus Miramadi
0708-25 63 22
magnus.miramadi@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP