2019-05-24 14:49Pressmeddelande

Hon blir ny försäljningschef på MOHV

null

MOHV fortsätter sin stora nationella satsning och förstärker nu organisationen med en ny försäljningschef.

Vår expansiva plan att etablera fler MOHV kontor runt om i landet har gått över förväntan och nu anställer vi en försäljningschef som blir en viktig del i denna satsning. Att vara försäljningschef i ett tillväxtbolag ställer stora krav på personen som ska axla detta ansvar. Man måste ha stor analytisk förmåga, vara nytänkande och samtidigt orädd. Vi känner att vi har fått alla dessa egenskaper i vår nya rekrytering med Erica Berg, säger VD Jonas Petersson. 

Erica kommer med sin kompetens och erfarenhet att kunna bidra mycket till våra redan existerande kontor och kommer att vara en viktig del i att leda arbetet framåt. Hon kommer även att inneha en nyckelroll i etableringen av nya MOHV kontor runt om i Sverige.

Erica har en lång karriär inom mäklarbranschen. Hon började mäkla redan 2002 och har hunnit med många olika utmaningar sedan dess. Hon har själv mäklat på olika marknader med mycket goda resultat och han har även drivit och startat upp kontor. Senast kommer hon ifrån rollen som just försäljningschef från en kollega i branschen.

– Jag har länge sneglat åt MOHV och deras pigga, nytänkande och moderna koncept som vågar utmana aktörerna i branschen. Denna möjlighet känns jättekul och jag ser fram emot att få bli en MOHVER, säger Erica. I mitt arbete kommer jag initialt att fokusera på hur man som mäklare får en balans mellan fritid och jobb med bibehållet resultat. Det tror jag är en utmaning för hela branschen men på MOHV känner jag att man verkligen tar denna fråga på allvar. 

Erica Berg tillträder som ny försäljningschef i maj 2019.


För mer information, kontakta:
Jonas Petersson
0703-79 90 55 
jonas.petersson@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP