2024-03-23 10:18Pressmeddelande

HAN GÖR DET IGEN! OSCAR HALLBYGÅRD ÅRETS MÄKLARE 2023

Årets mäklare - Oscar Hallbygård MOHV Täby Årets mäklare - Oscar Hallbygård MOHV Täby

Under MOHV Awards den 22 mars på Jacy´z Hotel i Göteborg hyllades det gångna årets prestationer och framgångar inom kedjan. Under kvällen fick Oscar Hallbygård för femte året i rad ta emot det mest ärofyllda priset av dem alla, Årets mäklare 2023.

I fredags samlades hela kedjan i Göteborg för den årliga galan MOHV Awards. Under kvällen delades priser ut i ett antal olika kategorier. Årets Mäklare delas ut till en mäklare som under året haft hög försäljning, visat god kvalitet samt har en förmåga att inspirera och agera som ett lokomotiv för hela kedjan.

Motivering: Småbarnsfar, franchisetagare, chef och mäklare. Med sin entusiasm och engagemang har han lyckats samla och leda sitt team genom utmaningar och se till att de når sina mål samtidigt som han själv fortsatt leverera på en otrolig nivå. Vi är inspirerade och Oscar Hallbygård är definitivt en värdig vinnare av priset Årets mäklare!

Topp 10 Årets Mäklare 2023:
Monika Söderström, MOHV Österåker
Sofia Branting, MOHV Haninge/Tyresö
Anna Gustavsson, MOHV Hemavan
Jannica Johansson, MOHV Haninge
Anton Zellman, MOHV Täby
Susanne Eriksson, MOHV Ekerö
Matilda Tengheden, MOHV Norrtälje
Oscar Hallbygård, MOHV Täby
Fredrik Selmerhagen, MOHV Lund
Niklas Bergsten, MOHV Bromma/Sona/SundbybergOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON
ERICA BERG
vVD & Försäljningschef
ERICA BERG
EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP