2020-01-25 18:15Pressmeddelande

Charlotte Forsberg är Årets Kvalitetsmäklare

Charlotte Forsberg är Årets Kvalitetsmäklare 2019

Under MOHV Awards som gick av stapeln den 24 januari i Stockholm hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Under kvällen fick Charlotte Forsberg, franchisetagare och fastighetsmäklare på MOHV i Umeå, ta emot utmärkelsen "Årets Kvalitetsmäklare 2019".

Kvalitet är en grundsten hos MOHV som ska genomsyra hela kedjan och i allt det vi gör. En god kvalitet i arbetet ska självklart premieras, därav denna nya utmärkelse. Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram duktiga medarbetare som löpande under året har arbetat fokuserat och smart med uppföljning och insamling av kundomdömen. 

Årets pristagare har bett 100 % av sina kunder om omdömen. Charlotte har genom sitt strategiska arbete i snitt fått in 2,33 omdömen per gjord affär med ett betyg på 4,7 av 5 möjliga. Resultatet återspeglas på hela Umeå-kontoret vilket visar på ett gott engagemang och ledarskap. Det här gör Charlotte Forsberg till en värdig vinnare av detta pris. Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP