2016-04-04 07:17Pressmeddelande

Besök Solnas lyxigaste lägenhet

null

I Arenastaden där en av norra Europas modernaste stadsdelar växer fram stoltserar även Solnas lyxigaste lägenhet. Invid nationalarenan Friends och shoppingcentrumet Mall of Scandinavia finns ett unikt penthouse på 21:a våningen med en milsvid utsikt och en makalös terrass.

Högt i tak, praktisk planlösning, inga grannar och en spektakulär terrass - självklart med en rymlig jacuzzi. Lägenheten är på 122 kvadratmeter och terrassen är på ytterligare 70 kvadratmeter. Känslan av kvalitet genomsyrar hela lägenheten genom noggranna materialval och en genomtänkt planlösning.

- Evenemangsgatan 18 är det första av totalt fem höghus som byggs i samma område och i och med husets gynnsamma läge blir insynen minimal. Just denna lägenhet är faktiskt den enda i sitt slag eftersom den till skillnad från de övriga inte vetter mot något grannhus. Att det dessutom är en tom våning under och man därmed inte har någon grannlägenhet alls i anslutning till bostaden gör den än mer unik och ostörd. Detta är helt klart ett exklusivt boende utöver det vanliga, berättar Daniel Fredricson, fastighetsmäklare på Mäklarföretaget MOHV.

Klicka här för att kika in i Solnas lyxigaste lägenhet.


För mer information kontakta:

Diana Selguson, Tillväxt- & Utvecklingschef

diana.selguson@MOHV.se

0708 - 86 45 74

Eller ansvarig mäklare:

Daniel Fredricson, Reg. Fastighetsmäklare

daniel.fredricson@MOHV.se

0761 – 76 00 25


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP