2024-03-23 09:59Pressmeddelande

ANN-SOFIE BJÖRKMAN ÄR ÅRETS MOHVER 2023

Årets MOHVer - Ann-Sofie Björkman, MOHV MäklarsupportÅrets MOHVer - Ann-Sofie Björkman, MOHV Mäklarsupport

Under MOHV Awards den 22 mars på Jacy´z Hotel i Göteborg hyllades det gångna årets prestationer och framgångar inom kedjan. Under kvällen fick Ann-Sofie Björkman på MOHV Mäklarsupport, ta emot det ärofyllda priset Årets MOHVer 2023.

I fredags samlades hela kedjan i Göteborg för den årliga galan MOHV Awards. Under kvällen delades priser ut i ett antal olika kategorier. Årets MOHVer är ett pris som tilldelas en person som under året gjort insatser utöver det vanliga och bidragit till MOHVs utveckling.

Motivering: ”Priset går till en person som varit med på resan länge. Som med stor kärlek, passion och vilja ser hinder, löser utmaningar och väger för och nackdelar lugnt och metodiskt i varje enskild situation. En trygg och säker punkt för alla att luta sig mot eller som en av nominatorerna skrev, en personifierad kram. She try harder. Ann-Sofie Björkman, väl värd titeln Årets MOHVer 2023”

Nominerade till priset MOHVER 2023:
Åsa Hallberg, MOHV Norrtälje
Sofia Branting, MOHV Haninge
Annica Andersson, MOHV Mäklarsupport
Jannica Johansson, MOHV Huddinge
Kim Engberg, MOHV Täby
Ann-Sofie Björkman, MOHV Mäklarsupport
Malin Siekkinen, MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Camilla Carenfelt, MOHV Mäklarsupport
Benita Skisser, MOHV MäklarsupportOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

JONAS PETERSSON
VD
JONAS PETERSSON
ERICA BERG
vVD & Försäljningschef
ERICA BERG
EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP