2024-01-19 09:50Pressmeddelande

ANGELICA ENGMAN ÄR ÅRETS ROOKIE 2023

Angelica Engman, Årets Rookie 2023 på MOHVAngelica Engman, Årets Rookie 2023

Årliga MOHV Awards går i år av stapeln på big stage på Jacy´z i Göteborg i mars. Inför detta arrangerades ”MOHV Awards Förfesten”, där kedjan samlades digitalt för hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Under eventet fick Angelica Engman från kontoret i Luleå ta emot priset "Årets Rookie 2023".

Syftet med utmärkelsen är att lyfta fram nya medarbetare i kedjan som utfört extraordinära insatser under sitt första verksamma helår. Priset delas ut till den mäklare som under sitt första år visat stort engagemang, en stark vilja, haft hög aktivitet och därtill ett bra försäljningsresultat.

- Att vinna titeln 'Årets rookie' känns helt fantastiskt, speciellt med tanke på den skarpa konkurrensen inom fastighetsbranschen. Jag ser detta som ett bevis på att hårt arbete, engagemang och en stark vilja att överträffa kundförväntningarna verkligen lönar sig. Det är även en bekräftelse på att vårt kontor i Luleå håller en mycket hög standard. Jag är otroligt tacksam för stödet från mina kollegor, samarbetspartners och framförallt kunder som har bidragit till min framgång, säger Angelica Engman.

Årets kamp i toppen var tight där många Rookies på MOHV gjort fantastiska insatser.

Nominerade Årets Rookie 2023:
Sara Blomgren, MOHV Haninge
Elin Hultman, MOHV Haninge
Linnea Westlander, MOHV Tyresö
Hannah Sommerfors, MOHV Solna/Sundbyberg
Angelica Engman, MOHV Luleå
Nour Khalil, MOHV MalmöOm MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. MOHV har sedan starten 2012 haft en hög expansionstakt och finns idag med kontor från norr till söder.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP