2021-01-22 18:17Pressmeddelande

ANDREÉ LUNDMARK ÄR ÅRETS KVALITETSMÄKLARE

Andreé Lundmark är Årets Kvalitetsmäklare 2020

Under MOHV Awards som gick av stapeln den 22 januari hyllades det gångna årets prestationer och framgångar och priser delades ut i ett antal olika kategorier. Under kvällen fick Andreé Lundmark, fastighetsmäklare på MOHV i Solna, ta emot utmärkelsen "Årets Kvalitetsmäklare 2020".

Kvalitet är en av grundstenarna hos MOHV och ska genomsyra hela vårt arbete. Syftet med utmärkelsen är att premiera den mäklare som haft hög omsättning, levererat en kvalitativ mäklartjänst och strategiskt jobbat med uppföljning och insamling av kundomdömen.

Andreé Lundmark har förmedlat ett stort antal affärer under året, han har bett 100% av sina kunder om ett omdöme, har kedjans högsta svarsfrekvens och därtill ett högt snittbetyg. I tuff konkurrens med övriga MOHV-kollegor lyckades Andreé ta hem segern. Andreé Lundmark är en värdig vinnare som är trygg i sitt mäkleri och bevisligen levererar en mäklartjänst av högsta kvalitet.Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP