2017-02-18 11:13Nyheter

MOHV lanserar chefspraktik

null

Snabbväxande Mäklarföretaget MOHV lanserar en chefspraktik för att attrahera en ny generation franchisetagare. Chefspraktiken lanserades inför Mäklardagen på Gävle Högskola och det stora intresset gör att den även kommer att erbjudas i samband med Bokorridoren på Malmö Högskola. 

MOHVs nya chefspraktik innehåller samma moment som enligt FMI ska ingå i en normal fastighetsmäklarpraktik, men utöver dessa moment får studenten även insyn i och testa på hur det är att vara Franchisetagare. Bland annat får man planera och göra lokala marknadsaktiviteter, hålla i säljträningar och presentera resultat för MOHVs Huvudkontor. 

- Intresset för entreprenörskap är stort vilket vi också märker av när vi gästföreläser på högskolor och universitet runtom i landet. För oss är det otroligt positivt eftersom vår expansionsresa bara har börjat och vi behöver mäklare med ett entreprenöriellt driv, säger Diana Selguson, Tillväxt- & Utvecklingschef på MOHV.

Chefspraktiken väckte stort intresse bland fastighetsmäklarstudenterna i Gävle och ryktet om den spred sig även till andra Fastighetsmäklarutbildningar. I mars lanseras chefspraktiken även på kontoren i Öresundsregionen.

- Studenterna var väldigt nyfikna på chefspraktiken och för många var den spot on eftersom deras dröm är att starta och driva ett mäklarkontor i framtiden. Vårt mål är att vara det mäklarföretag som studenter med starta-eget-ambition väljer som arbetsgivare, utvecklingsmöjligheterna hos oss är enorma, avslutar Diana Selguson.

De första chefspraktikanterna startar sin praktik på MOHV Solna i vår.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP