2017-03-10 10:36Nyheter

​MOHV flyttar in i Uppsala

null

Mäklarföretaget MOHV flyttar in i Uppsala.

Nya i Uppsala men inte nya i branschen, MOHV är en uppstickare som växer snabbt. Sedan starten 2012 har MOHV etablerat kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Halmstad, Kungsbacka, Örebro, Stockholm, Umeå och nu även i Uppsala. Kontoret i Uppsala blir MOHVs fjortonde kontor.

Amela Agic och Mikael Ljungberg är båda väletablerade fastighetsmäklare från Uppsala. Sedan tidigare har de flera års erfarenhet av framgångsrikt fastighetsmäkleri och blir nu franchisetagare på MOHV Uppsala.

-MOHVs moderna och nytänkande varumärke och manér passar perfekt i Uppsala. Vi har redan fått otroligt positiv respons och kommit igång med fart, säger Amela Agic på MOHV Uppsala.

-Vi är så glada över att MOHV Uppsala är igång och att vi därmed dubblat antal MOHV-kontor i kedjan på bara ett år, säger Diana Selguson, Tillväxt- & Utvecklingschef på MOHV.

AMELA AGIC

REG. FASTIGHETSMÄKLARE / FRANCHISETAGARE

0735- 37 17 42

amela.agic@MOHV.se

MIKAEL LJUNGBERG

REG. FASTIGHETSMÄKLARE / FRANCHISETAGARE

0735- 37 17 25

mikael.ljungberg@MOHV.se


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP