2017-02-28 17:24Nyheter

Här kan du välkomna våren med 100-kvadratmeter terrass

null

På utmärkt läge i Lomma Hamn finns en takvåning med terrass i fyra väderstreck. Från den hundra kvadratmeter stora terassen kan du njuta av vårsol, havsutsikt och vackra takåsar.

En klimatsmart takvåning med låg energiförbrukning, stora sociala ytor och fina materialval. Våningen som finns på ett av Lommas bästa lägen med gångavstånd till stranden är på 95,5 kvadratmeter. Utöver detta stoltserar den med en makalös terass på ytterligare hundra kvadratmeter.

- Våningen är välplanerad och har hiss samt garanterad garageplats, dessutom ligger den nära både centrum och stranden. Bekvämare än så blir det inte. Detta tillsammans med den enorma terrassen gör att man får det bästa av två världar, en bostad som är praktisk, energisnål och med hög komfort - samtidigt som den bjuder på en underbar uteplats med fri utsikt, säger Ulf Block, fastighetsmäklare och delägare på MOHV Lund.

Kika mer på bostaden här.


Om MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Våra engagerade och kompetenta mäklare vet vad som krävs för en lyckad bostadsaffär – in i minsta detalj.


Kontaktpersoner

EMME NOTTORP
Affärsområdeschef Etablering & Projekt
EMME NOTTORP